Skip to main content

Θρήνος στην ΑΕΚ για τον χαμό του Μανώλη Παπαδόπουλου

Φωτ. Facebook/ ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης έχασε τη ζωή του μόλις στα 57 του χρόνια

Θλίψη στην ΑΕΚ, καθώς ο παλαίμαχος άσος της, Μανώλης Παπαδόπουλος, έχασε τη ζωή του μόλις στα 57 του χρόνια.

Υπήρχε σημαντικός κεντρικός αμυντικός που ήταν κομμάτι της θρυλικής ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς που κατέκτησε τρία σερί πρωταθλήματα (1992, 1993, 1994).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας μας Μανώλη Παπαδόπουλου στα 57 του χρόνια. Είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ ως κεντρικός αμυντικός την περίοδο 1992-1995 και είχε πολύ σημαντική συμμετοχή στις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων του 1993 και του 1994.

Είχε διατελέσει και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας τη σεζόν 2012-13. Η οικογένεια της ΑΕΚ δεν θα ξεχάσει ποτέ τον πρωταθλητή Μανώλη Παπαδόπουλο. Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους».