Skip to main content

Άνετος ο Βόλος, 3-0 τη Λαμία

Η θεσσαλική ομάδα εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη των πλέι άουτ

Ο Βόλος νίκησε στο Πανθεσσαλικό στάδιο την Λαμία με 3-0 σημειώνοντας όλα τα γκολ του στο πρώτο ημίχρονο (είχε και τρία δοκάρια) κι εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, άσχετα με το τι θα γινόταν στο παιχνίδι Καλλιθέα-Πανσερραϊκός, αφού στη χειρότερη γι΄ αυτόν περίπτωση θα διατηρούσε το +7 από την αθηναϊκή ομάδα.

Μόλις στο 2ο λεπτό από γύρισμα του Χουάνπι στη μικρή περιοχή ο Λάμπρου άνοιξε το σκορ, ενώ στο 26΄ πάλι ο Λάμπρου πλάσαρε από πλάγια θέση «σημαδεύοντας» το δοκάρι. Στο 38΄ ο Φεράρι σέντραρε και ο Χέρμανσον με κεφαλιά διπλασίασε.

Δύο λεπτά αργότερα (40΄) ο Λάμπρου με κοντινό πλασέ, έπειτα από τελείωμα του Φεράρι στο δοκάρι, έγραψε το 3-0. Μετά απ΄ αυτό οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα καθώς είχαν εξασφαλίσει τους βαθμούς.

Ακόμα κι έτσι ωστόσο η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη είχε την ευκαιρία να φτάσει σε ένα τέταρτο γκολ, αλλά ο Κάτσικας «σημάδεψε» το δοκάρι του Συριτούδη στο 58ο λεπτό.