Η Λίβερπουλ διέλυσε την Τότεναμ με 5-1 το απόγευμα της Κυριακής, κατέκτησε και μαθηματικά το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και ο Κώστας Τσιμίκας έκανε κάτι που κανείς Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει!
Ο διεθνής μπακ πανηγύρισε τον τίτλο του αγγλικού πρωταθλήματος, όντας μάλιστα και απόλυτα ενεργός, μετρώντας 16 συμμετοχές και 1 ασίστ μέχρι στιγμής.
Ο έμπειρος άσος, μάλιστα, με μία φωτογραφία από τους χθεσινούς πανηγυρισμούς έγραψε πως «όταν τα όνειρα γίνονται ιστορία. Έκανα αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ».
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












