Skip to main content

Formula 1: Χωρίς γερμανικό γκραν πρι το 2015

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με έναν αγώνα λιγότερο θα ολοκληρωθεί το φετινό καλαντάρι στη Φόρμουλα Ένα, καθώς τα μονοθέσια δεν θα τρέξουν σε γερμανική πίστα για το 2015.

Έτσι το πρωτάθλημα θα έχει 19 αγώνες, αφού όπως ανακοίνωσε η FIA δεν βρέθηκε η λύση (ως προς τα οικονομικά) στις συζητήσεις για τη διεξαγωγή του γερμανικού γκραν πρι στο Χόκενχαϊμ.

Να σημειωθεί ότι βάσει του αρχικού προγραμματισμού ο αγώνας επρόκειτο να τελεστεί στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, όμως οι διοργανωτές δεν βρήκαν τα κονδύλια που απαιτούνταν για την τέλεση του αγώνα. 

Το Χόκενχαϊμ ήταν στο πρόγραμμα για το τριήμερο 17-19 Ιουλίου, αλλά με αυτή την εξέλιξη θα υπάρξει κενό τριών εβδομάδων ανάμεσα στις διοργανώσεις του Σίλβερστοουν (3-5 Ιουλίου) και του Ουγγαρόρινγκ, από τις 24 ως τις 26 Ιουλίου. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.