Skip to main content

Premier League: Δεν σταματά κανείς τη Σίτι

Για 80 λεπτά η Γουλβς έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» στο εναρκτήριο ματς της 29ης αγωνιστικής της Premier League.

Όμως, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αρνείται να διακόψει το εκπληκτικό της σερί και με το τελικό 4-1 επί των «Λύκων» ξέφυγε με 15 βαθμούς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Με το αυτογκόλ του Ντεντόνκερ στο 15΄ οι «πολίτες» πήραν το προβάδισμα, αλλά στο 61΄ η Γουλβς ισοφάρισε με τον Κόαντι. Το ξέσπασμα της ομάδας του Γκουαρντιόλα μετά το 80ό λεπτό έφερε άλλα τρία γκολ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι διεύρυναν ακόμη περισσότερο το απόλυτο νικών που έχουν σε 21 σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς (80′, 90’+5′) και ο Μαχρέζ (90′) μετέτρεψαν σε θρίαμβο την επικράτηση της Σίτι, η οποία δεν χάνει με τίποτα τον τίτλο της Premier League.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα της Premier League έχει τροποποιηθεί κι από την 26η αγωνιστική, μπήκε «εμβόλιμα» η 29η που θα διεξαχθεί έως την 21η Μαρτίου σε έξι διαφορετικές ημερομηνίες, για να «χωρέσει» στο καλεντάρι και ο τελικός του αγγλικού League Cup.