Skip to main content

Προθέρμανση με Καρδίτσα ενόψει «διαβολοβδομάδας» ο Ολυμπιακός

Η πειραϊκή ομάδα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στους Θεσσαλούς και στρέφει την προσοχή στη διπλή ισπανική πρόκληση που ακολουθεί

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε παρά να ανεβάσει λίγο τις στροφές στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσει σε μια άνετη νίκη επί της Καρδίτσας με 93-72 στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στη Greek Basketball League.

Μερικά 24ωρα μετά την «παράσταση» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας άνοιξε το ροτέισον δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε Ντόρσεϊ, Μενσά, Μήτρου-Λονγκ, ενώ προφύλαξε Φαλ και Γουόκαπ ενόψει της «διπλής» εβδομάδας που έπεται στην Ευρωλίγκα.

Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων», που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 13-1, έκανε ο 18χρονος Θοδωρής Παυλόπουλος. Από την πλευρά της, η θεσσαλική ομάδα γνώρισε την έβδομη ήττα της σε 14 αγώνες.

Ο Μιλουτίνοφ κυριάρχησε σε άμυνα κι επίθεση τελειώνοντας το παιχνίδι με 18 πόντους (6/6 δίποντα, 6/6 βολές), 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ο Ντόρσεϊ είχε 14 πόντους και 4 κλεψίματα, ο Λαρεντζάκης μέτρησε 11 πόντους (2/4 τρίποντα) και ο Βεζένκοφ 10.

Από τους φιλοξενούμενους διψήφιο αριθμό πόντων κατέγραψαν οι Άλεν (14), Καμπερίδης (12) και Γουέλς (11).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.