Skip to main content

Super League: Για το τρίποντο και τη διαφορά στα πλέι οφ η ΑΕΚ

Στο ΟΑΚΑ πέφτει απόψε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Πανθρακικό στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:30.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να αυξήσουν τη διαφορά από τον τρίτο Παναθηναϊκό στους οκτώ βαθμούς, αφού ένας από τους στόχους τους είναι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ έχοντας τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες.

Για το φαβορί της αναμέτρησης δεν τίθεται καν λόγος, αφού εκτός της δεδομένης ανωτερότητας της Ένωσης ο αντίπαλός τους ταξίδεψε ως την Αθήνα με αρκετές απουσίες.

Όχι ότι ο Γκουστάβο Πογέτ έχει λίγες, βεβαίως, αφού στο πλάνο του Ουρουγουανού τεχνικού για την αναμέτρηση δεν περιλαμβάνονται οι Ντιντάκ, Μπαρμπόζα, Βάργκας, Τζεμπούρ και οι τραυματίες Μπακάκης, Σουκουλίνι.

Την αποστολή της Ένωσης αποτελούν οι Ανέστης, Μπαρόχα, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Βλαχομήτρος, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Αραβίδης και Κρισάντους.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει εκτός τους Μεχία, Ροζέριο, Χαβίτο, Νικόλτση, Γιούδα, Ζδράβο, Ρούσσο και Τζάνη, ενώ επιστρέφουν οι Μελίσσης, Χρήστου και Χασομέρης.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του στην Αθήνα τους, Αθανασιάδη, Τζελέπη, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδη, Μελίσση, Ποτουρίδη, Πεταυράκη, Χρήστου, Λαδάκη, Ηλιάδη, Τσιάρα, Γαβριηλίδη, Μπαϊκαρά, Φωτάκη, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Χασομέρη και Ίγκορ.