Skip to main content

Μαρτίνς: Θα ήταν άδικο αν είχαμε αποκλειστεί

Η ομάδα του προκρίθηκε με γκολ στο 88΄ επί της Αϊντχόφεν, παρά την ήττα της (1-2) στο «Φίλιπς Στάντιον» και ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ευθέως πως όχι μόνο οι παίκτες του την άξιζαν, αλλά και πως ένας αποκλεισμός τους θα ήταν άδικος, ενώ εξήρε το μαχητικό πνεύμα τους.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, το αξίζαμε. Το 2-0 δεν ήταν δίκαιο, είχαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε ατυχίες γενικότερα κι αν είχαμε αποκλειστεί θα ήταν άδικο. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας, είμαι χαρούμενος. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αδικίες, θα ήταν άδικο να μείνουμε εκτός γιατί παίξαμε καλά και δείξαμε χαρακτήρα», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Μιλώντας για το πρώτο ημίχρονο είπε ότι «είχαμε δύο ευκαιρίες, παίξαμε δυνατά και στο πρώτο μέρος, γενικότερα μπήκαμε πολύ αποφασιστικά και είχαμε ευκαιρίες, το σκορ δεν ήταν δίκαιο βάσει της εικόνας που είχε η ομάδα μου».

Για να προσθέσει: «Θέλω να αναφερθώ στο σπουδαίο αγωνιστικό πνεύμα, είμαστε πολύ περήφανοι, πιστεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν κερδίσαμε το Europa για να πανηγυρίσουμε αλλά παλεύουμε κι έχουμε το πνεύμα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει».

Όσο για τον αντίπαλο που θα ήθελε στην κλήρωση της Παρασκευής; «Έχει προτεραιότητα να ξεκουραστούμε τώρα, γιατί έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Δευτέρα. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος».