Skip to main content

Ντεμπούτο Ζιντάν με νίκη για τη Ρεάλ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νικηφόρα ήταν η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με σκόρερ δύο ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα του Σαντιάγο Σολάρι, τον Ίσκο και τον Γκάρεθ Μπέιλ, η «βασίλισσα» επικράτησε 2-0 της Θέλτα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και σκόρπισε μετά από καιρό χαμόγελα και αισιοδοξία στους φίλους της, έστω κι αν η φετινή χρονιά είναι ουσιαστικά χαμένη.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Βίγκο έφτασε τα έξι συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Χάρη σε δύο γκολ του Πορτού από το πρώτο ημίχρονο, η Τζιρόνα επικράτησε στη Μαδρίτη 2-0 της Λεγανές, για την 28η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, και την ξεπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στη 12η θέση.

Ο Δημήτρης Σιόβας αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο για τους ηττημένους, που βρίσκονται στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά:

  • Ουέσκα-Αλαβές 1-3 (14΄ πεν. Τσίμι Άβιλα – 11΄ πεν., 86΄ Καγέρι, 80΄ Γκουιντέτι)
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα 2-0 (62΄ Ίσκο, 77΄ Μπέιλ)
  • Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 (73΄ Γουίλιαμς, 85΄ Κόντρο)
  • Λεγανές-Τζιρόνα 0-2 (13΄, 22΄ Πορτού)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.