Με πρωταγωνιστή τον Μακάνα Μπάκου ο οποίος «χτύπησε» δύο φορές σε ένα τρίλεπτο (77΄, 79΄) ανατρέποντας το προβάδισμα που είχε πάρει ο Λεβαδειακός από το 12΄ με τον Γιαννιώτα, ο Ατρόμητος νίκησε στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό 2-1 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Να σημειωθεί ότι με το σκορ στο 1-0, οι γηπεδούχοι Βοιωτοί είδαν την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ και να χάνεται η μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ.
Η Καλλιθέα τα… χρειάστηκε στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα της Super League 2, «κόλλησε» για 120 λεπτά στο 0-0, αλλά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-3 και πρόσωπο του αγώνα τον Γιάννη Γκέλιο που απέκρουσε δύο εκτελέσεις.
Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι έχασε πολλές ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια και την παράταση αλλά το γκολ δεν το βρήκε.
Στα πέναλτι ο Διαγόρας φάνηκε να παίρνει προβάδισμα μετά τη χαμένη προσπάθεια του Ματίγια (απέκρουσε ο Τσιλιγκίρης), όμως ο Γκέλιος ήταν εκεί για να νικήσει τους Μανιά και Παπαδόπουλο.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












