Skip to main content

All Star Game: Ανακοινώθηκαν οι 12άδες Ανατολής και Δύσης

Γνωστές έγιναν από το ΝΒΑ οι 12άδες των ομάδων της Ανατολής και Δύσης που θα λάβουν μέρος στο All Star Game, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στην Ατλάντα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι παρόν κι εφέτος στην γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ, ενώ αίσθηση προκάλεσαν μερικά από τα μεγάλα ονόματα που έμειναν εκτός, όπως του συμπαίκτη του Greek Freak στο Μιλγουόκι, Κρις Μίντλετον, του Τρέι Γιανγκ (Ατλάντα), του Τομπάιας Χάρις (Φιλαντέλφεια), του Ντομάντας Σαμπόνις (Ιντιάνα) και του Πασκάλ Σιάκαμ (Τορόντο).

Κάποιος από τους παραπάνω, πάνως, είναι πιθανό να κληθεί εάν δεν προλάβει να ενταχθεί ο Άντονι Ντέιβις των ΛΑ Λέικερς, ο οποίος αναρρώνει μετά τον τραυματισμό του στον Αχίλλειο.

Οι δύο αρχηγοί των ομάδων (Κέβιν Ντουράντ και Λεμπρόν Τζέιμς) θα επιλέξουν τις ομάδες τους στο Draft που θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου.

Η δωδεκάδα της Ανατολής: Καϊρί Ίρβινγκ (Νετς), Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Κέβιν Ντουράντ (Νετς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Τζέιμς Χάρντεν (Νετς), Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ), Τζούλιους Ραντλ (Νικς).

Η δωδεκάδα της Δύσης: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Κουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς), Πολ Τζορτζ (Κλίπερς), Ρουντί Γκομπέρ (Τζαζ), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Κρις Πολ (Σανς), Ζάιον Γουίλιαμσον (Πέλικανς)