Skip to main content

Σοκ στην ΑΕΚ, ρήξη χιαστών ο Μάνταλος

Αυτό που συνέβη χθες στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας δεν πρέπει να έχει ανάλογο προηγούμενο στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Δύο ποδοσφαιριστές, ο Γιάννης Μανιάτης των «ερυθρόλευκων» και ο Πέτρος Μάνταλος της Ένωσης υπέστησαν ρήξη χιαστών στο παιχνίδι, ενώ ο Τζίμι Ντουρμάζ της πειραϊκής ομάδας έπαθε ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου!

Ως προς τον Μάνταλο, το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ο διεθνής μέσος προκάλεσαν «μούδιασμα» στις τάξεις της Ένωσης, καθώς αποκάλυψαν ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν αλλά και ενδεχόμενες προσκλήσεις από τον Σέρχιο Μαρκαριάν για την Εθνική ομάδα, καθώς θα λείψει για τουλάχιστον έξι μήνες.

Να σημειωθεί ότι με πρόβλημα αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος υπέστη κάταγμα τρίτου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.