Skip to main content

Στα… μαλακά ο Παναθηναϊκός για Κουλιμπαλί

Το ποσό των 12.300 ευρώ θα καταβάλλει συνολικά ο Παναθηναϊκός, για την καθυστέρηση εξόφλησης του Πλατανιά στη μεταγραφή του Κουλιμπαλί.

Με βάση τη ρήτρα που υπήρχε σε περίπτωση καθυστέρησης του ποσού των 63.000 στους Χανιώτες για την απόκτηση του Αφρικανού αμυντικού, οι «πράσινοι» όφειλαν να πληρώσουν 99.000 ευρώ. Τελικά το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε εν μέρει δεκτή την προσφυγή των Κρητών, ωστόσο, αποφάσισε να καταβάλλουν οι «πράσινοι» μόνον 9.300 ευρώ για την καθυστέρηση συν άλλα 3.000 ευρώ που αφορούν τα δικαστικά έξοδα.

Η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ Πλατανιάς κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κουλιμπαλί: 

Δέχεται κατά ένα μέρος την από 24/1/2017 (αριθμ. πρωτ. 2765/2017) προσφυγή της ΠΑΕ Πλατανιάς. Υποχρεώνει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταβάλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς το ποσό των εννέα χιλιάδων τριακοσίων (9.300) ευρώ, με το νόμιμο τόκο από την επομένη της επιδόσεως της κρινομένης προσφυγής».