Skip to main content

EURO 2024: Ο Ντάνσο ζήτησε συγγνώμη για τον Μπαπέ

Ο Αυστριακός αμυντικός έσπασε την μύτη του Γάλλου σούπερ σταρ σε διεκδίκηση της μπάλας

Μετά τον αγώνα της Γαλλίας με την Αυστρία, που βρήκε νικητές τους «Μπλε» (1-0), ο Αυστριακός αμυντικός της Λανς, Κέβιν Ντάνσο, ζήτησε συγγνώμη από τους Γάλλους οπαδούς για τη σύγκρουσή του με τον Κιλιάν Μπαπέ, που έκανε τον τελευταίο να σπάσει τη μύτη του.

«Του εύχομαι καλή ανάρρωση και ελπίζω να βρει γρήγορα τη θέση του στο γήπεδο», είπε ο πυλώνας της αυστριακής άμυνας, που μερικές φορές έχει κατηγορηθεί για υπέρμετρο δυναμισμό.

Ο Ντάνσο είπε επίσης ότι ήταν «πολύ περήφανος» για την ομάδα του και τους οπαδούς της, ενώ υπενθύμισε ότι το να παίζει στην «Ντίσελντορφ Αρένα», ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή γι΄ αυτόν, καθώς έπαιξε με τα χρώματα της Φορτούνα Ντίσελντορφ μεταξύ 2020 και 2021.

«Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη υποστήριξή σας σε αυτό το γήπεδο στο Ντίσελντορφ, που παραμένει ένα ξεχωριστό μέρος για μένα», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Canal+, ο αρχηγός της Γαλλίας δεν θα μπορέσει να παίξει την Παρασκευή με την Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ενώ παραμένει αβέβαιος και για το παιχνίδι με την Πολωνία.

Στη συνέχεια της διοργάνωσης κι εφόσον οι «Τρικολόρ» προκριθούν, ο αστέρας τους θα πρέπει να φορά μάσκα για το υπόλοιπο του τουρνουά.

Το επιτελείο της γαλλικής ομάδας ενημέρωσε τη Δευτέρα μετά τον αγώνα ότι ο αρχηγός υπέφερε από κάταγμα στη μύτη. Ωστόσο σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Φιλίπ Ντιαλό μετρίασε τις εντυπώσεις, δηλώνοντας ότι θα ήταν «πρόωρο να δοθεί χρονοδιάγραμμα», παρά τις «μάλλον θετικές» πληροφορίες.