Skip to main content

Εύκολο έργο για τον Τσιτσιπά και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Roland Garros

Ο Έλληνας τενίστας νίκησε εύκολα τον Μάρτον Φούτσοβιτς με 3-0 σετ και θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Αλτμάιερ στην επόμενη φάση

Στον δεύτερο γύρο του Roland Garros προκρίθηκε σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς επικράτησε επί του Μάρτον Φούτσοβιτς με 3-0 σετ.

Ο Έλληνας τενίστας πήρε το πρώτο σετ με 7-6(7), το δεύτερο με 6-4 και το τρίτο με 6-1, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στον επόμενο γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Αλτμάιερ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Λάσλο Τζέρε με 7-5, 6-4, 6-7(6), 6-7(6), 7-6(6).

«Η αρχή ήταν αρκετά δύσκολη, μπήκε στο ματς με αρκετή αυτοπεποίθηση, το ένιωσα στο τένις του. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ αυτό, έσωσα σετ πόιντ και ήταν πολύ κρίσιμο το ότι κέρδισα το πρώτο σετ. Ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα πράγματα, θες από την αρχή να πάρεις το προβάδισμα.

Ένιωσα τυχερός κατά κάποιο τρόπο που πήρα το πρώτο σετ και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Τα χτυπήματά μου ξαφνικά έγιναν πιο βαθιά και είχαν περισσότερη επιτάχυνση. Το πρώτο σετ ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στο ματς και προς το τέλος ένιωσα ότι έπαιζα καταπληκτικά» ανάφερε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς μετά το παιχνίδι.