Skip to main content

Πόλο: Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκες» κατάκτησαν αήττητες ακόμα ένα πρωτάθλημα Ελλάδας επικρατώντας στη σειρά των τελικών της Βουλιαγμένης με 3-0 νίκες

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο Παπαστράτειο με 10-7 το ΝΟ Βουλιαγμένης, σημείωσε τη τρίτη νίκη που απαιτούνταν στη σειρά των τελικών και πανηγύρισε το 15ο πρωτάθλημα στην Α1 Εθνική Κατηγορία Υδατοσφαίρισης Γυναικών και 11ο συνεχόμενο.

Η φιλοξενούμενη ομάδα (ΝΟΒ) προηγήθηκε ακόμα και με 4-1 στις αρχές του δεύτερου μέρους, αλλά σταδιακά ο γηπεδούχος μείωσε, ισοφάρισε και προηγήθηκε πρώτη φορά με τη Χυδηριώτη στα 4:00 από τη λήξη της τρίτης περιόδου (5-4).

Στο 9-7 και με 1:53 να υπολείπεται η Βουλιαγμένη έπαιξε με παίκτρια παραπάνω αλλά δεν κατάφερε να μειώσει και οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν μπροστά στο κοινό τους.

Όπως σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα, «στα 3:00 της 2ης περιόδου έγινε διακοπή του τρίτου τελικού  για τρία λεπτά   λόγω τραυματισμού της Γιαννοπούλου η οποία στη συνέχεια επανήλθε κανονικά στον αγώνα». Οι διαιτητές σε αυτή τη φάση απέβαλαν με αντικατάσταση τη Φωτεινή Τριχά».