Skip to main content

Euroleague: Μεγάλη ένταση με τον Αταμάν και οπαδούς της Φενέρ στο Βερολίνο

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στη Γερμανία, Τούρκοι οπαδοί φώναζαν συνθήματα κατά του προπονητή της ομάδας και για λίγα λεπτά επικράτησε πανδαιμόνιο

Με τρόπο επεισοδιακό ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης η επιστροφή του Παναθηναϊκού στα final4, μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Υπό την ανοχή της αστυνομίας και της διοργανώτριας αρχής, περίπου είκοσι Τούρκοι οπαδοί της Φενέρ περίμεναν την αποστολή του ”τριφυλλιού” στο Βερολίνο και φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του προπονητή της ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

Ο έμπειρος τεχνικός έγινε έξαλλος, επικράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ των μελών της ”πράσινης” αποστολής και των οπαδών, ένταση που μεταφέρθηκε και στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο ολοκληρώθηκε ενώ στο ξενοδοχείο βρέθηκε και ο Έλληνας πρόξενος Ηλίας Κλουβάτος με εντολή και εποπτεία της πρέσβεως, Μάρας Μαρινάκη.

Τόσο η Euroleague όσο και η γερμανική αστυνομία ζήτησαν συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό για την άνευ προηγουμένου αναστάτωση.