Skip to main content

Ο Γκουαρντιόλα δάκρυσε για τον Κλοπ

Ο καταλανός τεχνικός συγκινήθηκε όταν κλήθηκε να μιλήσει για το αντίο του γερμανού προπονητή στη Λίβερπουλ

Η αυλαία της παρουσίας του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ έκλεισε το βράδυ της Κυριακής και ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές «μονομαχίες» στην ιστορία της Premier League. Αυτή της Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και των Reds του Κλοπ.

Ο Γκουαρδιόλα, μάλιστα, δάκρυσε όταν απάντησε σε ερώτηση για τον γερμανό τεχνικό, τονίζοντας πως είναι ο λόγος που τον έκανε καλύτερο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα μου λείψει πολύ. Ο Γιούργκεν ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Με έφερε σε άλλο επίπεδο ως προπονητή. Νομίζω ότι σεβόμαστε απίστευτα ο ένας τον άλλον – έχω την αίσθηση ότι θα επιστρέψει. Θέλω απλώς να πω ευχαριστώ πολύ για τα λόγια του, αλλά γνωρίζει προσωπικά ότι πίσω μου υπάρχουν πολλά πράγματα που μου παρέχει και μου δίνει αυτός ο σύλλογος. Διαφορετικά, μόνος μου, δεν μπορώ να το κάνω. Με βοηθά πολλές φορές. Με βοηθά με την ομάδα του και υπήρξε ένας τεράστιος ανταγωνιστής στη ζωή μου. Σε πολλές στιγμές δεν ανακάλυψα τον τρόπο που μπορώ να τους τιμωρήσω όπως μπορώ να βρω για άλλες ομάδες. Είναι τόσο δύσκολος. Του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είδα το τελευταίο του παιχνίδι, αλλά ελπίζω να ήταν ξεχωριστό για εκείνον, γιατί το αξίζει. Ο κόσμος λέει «πόσους τίτλους κέρδισες;». Δεν είναι μόνο αυτό, φυσικά, είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι προσωπικότητες, όταν μένουν σε ένα μέρος, μένουν εκεί για πάντα».