Skip to main content

Super League: Ποιος θα πάρει αυτό το πρωτάθλημα;

Το πιο συγκλονιστικό φινάλε όλων των εποχών - Ο ΠΑΟΚ με νίκη επί του Άρη κατακτά τον τίτλο, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και επικράτηση της ΑΕΚ επί της Λαμίας, η κούπα πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τέλος στην αγωνία με το πιο συγκλονιστικό φινάλε όλων των εποχών θα μπει σήμερα στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την τελευταία αγωνιστική των play off.

Ποιος θα πάρει αυτόν τον τίτλο; Ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος αρκετές σεζόν κρίθηκαν στο τελευταίο ματς, αλλά ποτέ μέχρι και σήμερα μία ομάδα δεν χρειάστηκε νίκη σε ντέρμπι με τον ”αιώνιο” αντίπαλο για να φτάσει στη γη της Επαγγελίας.

Όπως θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη στο ”Κλεάνθης Βικελίδης” για να πανηγυρίσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δηλαδή με νίκη των γηπεδούχων ή ισοπαλία, η ΑΕΚ επικρατώντας επί της Λαμίας θα σηκώσει εκείνη την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο με φόντο την κατάληψη της τρίτης θέσης και την αποφυγή της τέταρτης που οδηγεί εκτός Ευρώπης σε περίπτωση που ο Άρης πάρει το Κύπελλο. Οι ”πράσινοι” θέλουν μόνο την νίκη ενώ στους ”ερυθρόλευκους” κάνει και η ισοπαλία.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

  • 20:00: Άρης-ΠΑΟΚ, NovasportsPrime
  • 20:00: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, CosmoteSport1
  • 20:00: ΑΕΚ-Λαμία, CosmoteSport2

Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 77, ΑΕΚ 75, Ολυμπιακός 73, Παναθηναϊκός 71, Άρης 55, Λαμία 35.