Skip to main content

Συνάντηση ΕΠΟ-SL με την Επιτροπή παρακολούθησης του Συμβουλίου της Ευρώπης

Στη συνάντηση αναλύθηκαν θέματα ασφαλείας και υπηρεσιών σε αθλητικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην σύμβαση Saint-Denis

Συνάντηση με την Επιτροπή παρακολούθησης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο πλαίσιο της Σύμβασης Saint-Denis, είχαν σήμερα η ΕΠΟ και η Super League.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο διευθυντής νομικών υποθέσεων Νίκος Μπάρτζης και ο προϊστάμενος του τμήματος Αδειοδότησης Βασίλης Σαράκης.

Εκ μέρους της Super League παρέστησαν ο πρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου και η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου.

Παρέστησαν επίσης ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Μάνος Λογοθέτης, ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος και θεσμικοί εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουρεγείου Αθλητισμού.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα ασφαλείας και υπηρεσιών σε αθλητικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην σχετική σύμβαση Saint-Denis και σε σχέση με το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο και τις αθλητικές υποδομές στην Ελλάδα.

Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία όλων των πλευρών με έγγραφη ανταλλαγή απόψεων, η οποία θα βοηθήσει τη χώρα μας να εναρμονιστεί πλήρως με το γράμμα και το πνεύμα της σύμβασης.