Skip to main content

Champions League: Κληρώνει στο Παρίσι για μια θέση στον τελικό

REUTERS / Leon Kuegeler

Η Παρί φιλοξενεί απόψε τη Ντόρντμουντ στη ρεβάνς της νίκης των Γερμανών στη Βεστφαλία με 1-0

Aπόψε το βράδυ στο Παρίσι (22:00) θα γίνει γνωστή η πρώτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Champions League στο Wembley.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Μπορούσια Ντόρντμουντ στη ρεβάνς της νίκης των Γερμανών με 1-0, χάρη σε τέρμα που είχε σημειώσει ο Νίκλας Φίλγκρουγκ.

Οι Γάλλοι θα αναζητήσουν την ανατροπή για να προκριθούν, ενώ οι Γερμανοί καλούνται να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

«Παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό για να πάμε στον τελικό. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα στο Παρίσι, να έχουμε ένα σωστό πλάνο και μια σωστή ιδέα. Η Παρί θα είναι σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά θέλουμε το εισιτήριο για τον τελικό», είπε ο προπονητής της Ντόρντμουντ, Έντιν Τέρζιτς, ενώ ο ομόλογός του στον γαλλικό σύλλογο, Λουίς Ενρίκε, υπογράμμισε:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αντικατοπτρίζει πόσο κοντά ήταν οι δύο ομάδες. Είναι μια νέα κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Στους δύο τελευταίους γύρους είχαν το εντός έδρας ματς ως δεύτερο παιχνίδι, ενώ ήταν το αντίστροφο για εμάς. Τώρα θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στο δεύτερο παιχνίδι. Φυσικά, θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί από ό,τι ήμασταν στο Ντόρτμουντ».