Skip to main content

Αταμάν: Δεν έχει σημασία ποιο παιχνίδι θα κερδίσουμε

(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός μετέβη στο Βελιγράδι ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να νικήσει σε τουλάχιστον ένα από τα δύο παιχνίδια με την Μακάμπι

Για το Βελιγράδι ταξίδεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου αύριο (30/4) και την Μεγάλη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας σε δύο παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για την πρόκριση στο Φάιναλ-4.

«Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και το είδαμε αυτό στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έτσι πρέπει να έχουμε μαχητικότητα και καλή απόδοση. Πάμε βήμα-βήμα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς την Τρίτη, αλλά δεν έχει σημασία ποιο θα πάρουμε», είπε ο τεχνικός του «Τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν.

«Έχουμε πολλούς παίκτες με χαρακτήρα και με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι και η Μακάμπι έχει παίκτες με χαρακτήρα και ποιότητα, όπως ο Λορέντσο Μπράουν, ο Μπόλντγουιν, ο Νίμπο. Είναι καλή ομάδα. Ο Μπόλντγουιν είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην Ευρωλίγκα αλλά θα δούμε αν παίξει ή όχι», πρόσθεσε.

Ο Λούκας Βιλντόσα, από την πλευρά του, επισήμανε ότι, «πάμε στο Βελιγράδι για να νικήσουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, γιατί η Μακάμπι παίζει καλά, αλλά νικήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι και στόχος είναι να κερδίσουμε και εκτός έδρας».

Και συμπλήρωσε: «Τα παιχνίδια εκτός έδρας θα είναι πολύ διαφορετικά. Στο ΟΑΚΑ έχουμε τον κόσμο μας, μέσα σε πολύ θόρυβο, ενώ τώρα θα παίξουμε με πολύ λίγους φιλάθλους της Μακάμπι στο γήπεδο. Δεν θα είναι το ίδιο, αλλά έχουμε υψηλό κίνητρο γιατί παίζουμε στα playoffs της Ευρωλίγκας και είναι πολύ σημαντικό για εμάς».