Skip to main content

Στο Αγρίνιο πέφτει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής

Η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα θα κλείσει απόψε στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (19:00).

Οι γηπεδούχοι είναι η πιο ασταθής ομάδα από την είσοδο του 2019, αφού ακόμη δεν έχουν κάνει δύο συνεχή ίδια αποτελέσματα, κατάφεραν όμως να φτάσουν στους 30 βαθμούς και να είναι άνετοι, ιδιαίτερα με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί γι΄ αυτούς.

Με τον Πανιώνιο θα έχει την ευκαιρία για άλλο ένα τρίποντο, αλλά θα πρέπει για δεύτερη μόλις φορά στη σεζόν να κερδίσει διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα του και ταυτόχρονα να ξεπεράσει την καλή παράδοση που έχουν οι «κυανέρυθροι» στο Αγρίνιο.

Σε οκτώ επισκέψεις ο Πανιώνιος μετράει μόλις μια ήττα και τέσσερις νίκες. Η μοναδική νίκη του Παναιτωλικού σημειώθηκε τον Δεκέμβρη του 2014, ενώ με δεδομένο ότι δεν έχει νικήσει ποτέ στη Νέα Σμύρνη, αυτή είναι η μοναδική νίκη της ομάδας του Αγρινίου σε 17 αγώνες πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.

Βέβαια, αν ο Παναιτωλικός είναι ασταθής σε αποτελέσματα, τι να πει κανείς για τον Πανιώνιο: χάνει στην έδρα του από τον Απόλλωνα, παίρνει ισοπαλία στο Χαριλάου σε αντίξοες συνθήκες, νικά τον Παναθηναϊκό 2-0 και χάνει 0-3 στο Περιστέρι.

Η πρώτη φορά στην Ιστορία που έπαιξαν στο Αγρίνιο οι δύο ομάδες ήταν στις 7 Δεκεμβρίου 1975. Ο Πανιώνιος με γκολ του Μαυρίκη στο 27΄ είχε νικήσει με 1-0.