Skip to main content

Ο Άρης «φρέναρε» τον Ολυμπιακό

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Βικελίδης», με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον ΠΑΟΚ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Και αν για τους γηπεδούχους ούτε κρύο ούτε ζέστη, αφού η στόχευσή τους είναι ξεκάθαρα εδώ και καιρό ο τελικός του Κυπέλλου, δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο για τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, που δεν έδειξε απόψε την φρεσκάδα περασμένων αγώνων, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην τρίτη θέση προσπερνώντας τον ΠΑΟΚ, που νωρίτερα είχε αναδειχθεί επίσης ισόπαλος στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Κουέστα βρέθηκε σε καλό βράδυ, ενώ είχε και την τύχη με το μέρος του. Στο 5΄ εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Ελ Κααμπί, στο 21΄ το σουτ του Έσε, στο 24΄ την κεφαλιά του Γιόβετιτς, ενώ το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε τη δυνατή κεφαλιά του Ιμπόρα στο επόμενο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Οντουμπάτζο προσπάθησε να διώξει, η μπάλα χτύπησε στον Ελ Κααμπί και μετά στο δοκάρι, χωρίς όμως να περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Ό,τι δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο συνέβη στις αρχές του δεύτερου. Στο 48΄ο Μορόν εκμεταλλεύθηκε το απαράδεκτο για τέτοιο επίπεδο λάθος του Ντόη, αρχικά στο κοντρόλ της μπάλας κι έπειτα στο τζαρτζάρισμα του Ισπανού, προχώρησε και πλάσαρε τον Τζολάκη για το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, κράτησε μόλις πέντε λεπτά, αφού στο 53΄ ο Μαρτίνς ισοφάρισε μετά την ενέργεια και την πάσα του Φορτούνη, ενώ ο Πορτογάλος θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 58΄, ωστόσο νικήθηκε αυτή τη φορά από τον Κουέστα.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στους 67 βαθμούς, πέντε κάτω από την ΑΕΚ, τέσσερις από τον Παναθηναϊκό κι έναν από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Άρης τερμάτισε το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών.