Skip to main content

Ο Γάλλος Ντελαζό στο ντέρμπι τίτλου

Ο 32χρονος διαιτητής ανήκει στην Α΄ κατηγορία της UEFA και είχε ξανασφυρίξει στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας την περίοδο 2020-21

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε τις επιλογές της για τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, που είναι εμβόλιμη και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Για το αθηναϊκό ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, στην OPAP Arena (20:30), επιλέχθηκε ο Γάλλος Βιλί Ντελαζό (Α΄ κατηγορία UEFA) με βοηθούς τους Ερβάν Φανζόν, Ζαν Φιλίπ, τέταρτο διαιτητή τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, VAR τον Αλεξάντρ Κάστρο και ΑVAR τον Κωνσταντίνο Ψαρρή.

Ο Ντελαζό θεωρείται «καρτάκιας», όπως δείχνουν τα στατιστικά του στα γήπεδα της γαλλικής Ligue 1, καθώς δεν διστάζει καθόλου να βγάλει την κίτρινη (και όχι μόνο).

Στην Ελλάδα είχε βρεθεί την περίοδο 2020-21 για να διευθύνει τον αγώνα των πλέι οφ Άρης-ΠΑΟΚ 0-1 (21/4/2021, 5η αγωνιστική), δείχνοντας πέντε κίτρινες κι αποβάλλοντας τον Ουάρντα με δύο κάρτες σε δύο λεπτά (84΄ και 86΄).

Στην αναμέτρηση του «Βικελίδης» για το παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός (19:30) θα βρεθεί ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς, με συνεργάτες τους Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κόρντεζ, τέταρτο τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη, VAR τον Ματέι Γιουγκ και ΑVAR τον Θανάση Κόλλια.

Τη συνάντηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» (17:00) θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης με βοηθούς τους Ανδρέα Φωτόπουλο, Κωνσταντίνο Στάικο, τέταρτο διαιτητή τον Σταύρο Τσιμεντερίδη, VAR τον Σπύρο Ζαμπαλά και ΑVAR τον Ανδρέα Μεϊντάνα.