Skip to main content

Basket League: Κανένα πρόβλημα με Προμηθέα ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 80-69 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top-6 και στρέφουν όλη την προσοχή τους στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 80-69 τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της β΄ φάσης στην Basket League και βελτίωσε το ρεκόρ του στο 23-3, ενώ από αύριο επικεντρώνεται στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Προμηθέας, ο οποίος έχει αγώνα λιγότερο (είχε αναβληθεί ο αγώνας του στην πρεμιέρα του Τοp 6-με τον Παναθηναϊκό) υποχώρησε στο 15-10.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με +15 (68-53) στα 6:31΄΄ πριν το τέλος, αλλά ένα σερί 9-0 των φιλοξενούμενων με τρίποντα των Χάμιλτον και Χέιλ έφερε το 68-62 με χρόνο 3΄:56΄΄ για τη λήξη.

Ράιτ και Ουίλιαμς-Γκος έκαναν το 75-65 σημειώνοντας τους επτά πόντους της ομάδας τους σε λιγότερο από ένα λεπτό και το παιχνίδι πήρε τον δρόμο του.

Ο Ράιτ, με 21 πόντους, ήταν ο πρώτος σκόρερ της πειραϊκής ομάδας. Ο Πίτερς επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις (17 πόντοι), ενώ άλλους 10 πρόσθεσε ο Φαλ, ενώ ο Πετρούσεφ, που επανεμφανίστηκε παίρνοντας τη θέση του ΜακΚίσικ στη δωδεκάδα, είχε 6 πόντους.

Για τον αξιόμαχο Προμηθέα 14 πόντους σημείωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Πάπας και 13 ο Χέιλ.