Skip to main content

Μεγάλο βήμα για την παραμονή έκανε η ΑΕΛ μετά το 2-0 επί του Λεβαδειακού

Το ντέρμπι της παραμονής, ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την ΑΕΛ επί του Λεβαδειακού με 2-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Θεσσαλοί πήραν τεράστια βαθμολογική «ανάσα», σε αντίθεση με τους Βοιωτούς που παρέμειναν σε δυσχερή θέση (τρίτοι από το τέλος), ενώ έχουν και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία για την φάση του 77΄.

Ο διαιτητής, Βρέσκας, απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παντελιάδη, για χέρι που δεν έκανε ποτέ ο αμυντικός των φιλοξενούμενων (η μπάλα βρήκε στο στήθος του)!

Μετά από 8 ματς χωρίς νίκη (0-5-3) η ΑΕΛ επέστρεψε στα «τρίποντα», ξεφεύγοντας από το σημερινό της αντίπαλο 6 βαθμούς (26 έναντι 20). Μπορεί η αποβολή του Παντελιάδη να μην ήταν σωστή και να έγινε σε χρονικό σημείο που το έργο των παικτών του Λεβαδειακού έγινε ακόμη δυσκολότερο, μιας και βρίσκονταν ήδη πίσω στο σκορ, παρ΄ όλα αυτά με βάση την εικόνα του αγώνα η Λάρισα πήρε δίκαια τη νίκη.

Ήταν η ομάδα που έδειξε με τον τρόπο παιχνιδιού της πως την ήθελε περισσότερο, απέναντι σε έναν παθητικό αντίπαλο που προσπάθησε να πάρει την ισοπαλία παίζοντας καθαρά αμυντικά! Για το συγκρότημα του Καραγεωργίου ήταν η πρώτη ήττα μετά από 3 αγωνιστικές (2-1-0).

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 70ό λεπτό (χέρι του Ρεκβιασβίλι μετά από σέντρα του Σικάβκα) με τον Ντέλετιτς να ξεγελά τον Μπάγιτς. Τα πάντα τελείωσαν στο 83΄, όταν ο Σικάβκα από κοντά πέτυχε το 2-0.