Skip to main content

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ελλείψει εναλλακτικών στους στόπερ ο Μεντιλίμπαρ πήρε μαζί τον 19χρονο Κουτσίδη από την ομάδα Νέων

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός της Β΄ ομάδας του συλλόγου, Ισίδωρος Κουτσίδης, μετέχει στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης με τη Φενέρμπαχτσε (18/4, 22:00), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Η απουσία του Ρέτσου (συμπλήρωσε κάρτες στο πρώτο παιχνίδι) άφησε τον Ισπανό τεχνικό με μοναδική διαθέσιμη επιλογή για παρτενέρ του Κάρμο τον Ντόη, οπότε ως εφεδρεία επιστρατεύτηκε ο Κουτσίδης, που κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα, ως μια επιπλέον λύση.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (19/4) από την Τουρκία στην Ελβετία (Νιόν) για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας Κ19 των «ερυθρόλευκων», η οποία μετέχει στο Final-4 του UEFA Youth League. Την ίδια ημέρα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη Ναντ, ενώ την Δευτέρα (22/4) θα διεξαχθεί ο τελικός.

Την αποστολή της πειραϊκής ομάδας συνθέτουν οι, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.