Skip to main content

Σούπερ παιχνίδι (2-2) Νάπολι και Ίντερ

Η Ρόμα δεν μπορεί να απειλήσει τη Γιουβέντους, όμως ούτε η Νάπολι είναι ως τώρα σε θέση να προβληματίσει τους «τζαλορόσι» για τη δεύτερη θέση, αφού οι «παρτενοπέι» αδυνατούν να εκμεταλλευτούν τις συνεχείς βαθμολογικές απώλειες των πρωτευουσιάνων.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προηγήθηκε 2-0 της Ίντερ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής αλλά εγκατέλειψε το «Σαν Πάολο» με μόλις ένα βαθμό, αφού οι «νερατζούρι» του Ρομπέρτο Μαντσίνι κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι έκαναν τον 1-0 με τον Μάρεκ Χάμσικ στο 51ο λεπτό και διπλασίασαν με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 63΄, αλλά στη συνέχεια την έκβαση του αγώνα έκριναν δύο επίσης Αργεντινοί επιθετικοί.

Ο Ροντρίγκο Παλάσιο μείωσε για την Ίντερ στο 72΄ και ξανάφερε την πίστη στους συμπαίκτες του, ενώ ήταν ο ίδιος που κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Ενρίκε, δίνοντας την ευκαιρία στον Μάουρο Ικάρντι να διαμορφώσει το τελικό σκορ από τα 11 μέτρα, στο 87΄.

Η Νάπολι έφτασε στους 46 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τη δεύτερη Ρόμα αλλά αν η Λάτσιο (43) νικήσει αύριο τη Φιορεντίνα (42) θα την φτάσει, ενώ η Ίντερ (36) μοιράζεται την όγδοη θέση με την Τορίνο.