Skip to main content

Φόβος στο Ούντινε για τον Ν΄Ντικά

Ο άσος της Ρόμα κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν έχει υποστεί έμφραγμα

Μεγάλος φόβος απόψε στο Ούντινε για τον Έβαν Ν΄Ντικά: ο αμυντικός της Ρόμα κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και σώθηκε από τους γιατρούς, που τον έβγαλαν από το γήπεδο.

Με το σκορ ισόπαλο 1-1 εκείνη τη στιγμή, ο πρώην παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βγήκε με φορείο κρατώντας το στήθος του. Αν και σήκωσε τον αντίχειρά του για να καθησυχάσει τους πάντες καθώς έφευγε από το γήπεδο, ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός ανησύχησε τον κόσμο.

Ο αγώνας διακόπηκε αρχικά για δύο λεπτά προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση του παίκτη, αλλά στη συνέχεια Ουντινέζε και Ρόμα συμφώνησαν και η διακοπή έγινε οριστική.

Ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, με πηγές από το περιβάλλον της υγείας να αναφέρουν ότι δεν υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ωστόσο, ο παίκτης θα παραμείνει στο νοσηλευτικό ίδρυμα για παρακολούθηση και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάστασή του έχει πάντως καλυτερέψει κι ο παίκτης έχει καλή διάθεση, έκανε γνωστό περί τις 23:20 η Ρόμα.