Skip to main content

«Λειψή» η 5η αγωνιστική των πλέι οφ

Με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να έχει αναβληθεί το ενδιαφέρον στρέφεται σε Νέα Φιλαδέλφεια και Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Λειψή θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, αφού οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (Conference League) έφεραν την αναβολή της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Κατά συνέπεια, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν τους «ασπρόμαυρους» και να ξεφύγουν από τους «ερυθρόλευκους», έστω με παιχνίδι περισσότερο.

Η Ένωση, μία ημέρα μετά τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Άρη (20:30). Οι Θεσσαλονικείς, μετά την ήττα (1-0) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος απέκλεισαν τον «Δικέφαλο» από το Κύπελλο στα πέναλτι, ενώ με πέναλτι στις καθυστερήσεις τον κράτησαν στο 3-3 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την 26η αγωνιστική.

Νωρίτερα από το παιχνίδι στην OPAP Arena, ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο καθώς περιμένει στη Λεωφόρο τη Λαμία (17:00), που μέχρι στιγμής μετράει μόνο ήττες στα πλέι οφ.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πάντως, η Λαμία είχε αποσπάσει ισοπαλία 2-2 από το «τριφύλλι» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Με δύο σερί νίκες, όμως, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θέλει να… τριτώσει το καλό ώστε να βρεθεί, έστω προσωρινά, στην πρώτη θέση της κατάταξης, προσθέτοντας επιπλέον άγχος στην προσπάθεια της ΑΕΚ.