Skip to main content

Ο Αστέρας έβαλε «ταφόπλακα» στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με γκολ του Ατιένθα στις καθυστερήσεις οι Αρκάδες έφυγαν νικητές από την Ήπειρο

Ένα βήμα πιο κοντά στη Super League 2 έσπρωξε ο Αστέρας Τρίπολης τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς με γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε 1-0 στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Βάσει εικόνας οι γηπεδούχοι δεν άξιζαν την ήττα, όμως εδώ και μήνες ο σύλλογος των Ιωαννίνων παίζει με τη «θηλιά στον λαιμό» καθώς δεν μπορεί να απεμπλακεί από την τελευταία θέση και παίζει με αφόρητο άγχος.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο πρώτο ημίχρονο κι έγιναν απειλητικοί με τους Σόρια (11΄), Σομποτσίνσκι (13΄), Κόντε (16΄, 23΄), Παμλίδη (36΄) και Ροζάλες (40΄).

Στο 67΄ ο Κρέσπι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα πλασάροντας άστοχα από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 80΄ σουτ του Ριένστρα έξω από την περιοχή άουτ.

Στο 90΄+3 όμως ο Μπαρτόλο εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Ατιένθα πήρε την κεφαλιά, ο Νάγκι απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Ατιένθα «σκότωσε» τους Γιαννιώτες.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν ως τη λήξη ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται το απόλυτο των νικών και ταυτόχρονα Κηφισιά και Παναιτωλικός να μην συλλέξουν περισσότερους από τρεις βαθμούς.

Από την πλευρά της, η αρκαδική ομάδα σημείωσε την πρώτη νίκη της στη διαδικασία των πλέι άουτ.