Skip to main content

Euroleague: Φινάλε με Φενέρ για Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα ή Μονακό στον δρόμο του

EUROKINISSI

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν απόψε την κανονική διάρκεια αντιμετωπίζοντας στο ΣΕΦ την τούρκικη ομάδα, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την 5η και την 6η θέση

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (21:15, NovasportsPrime) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική διάρκεια της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεδομένα βρίσκεται στα play off, δεδομένα δεν θα έχει πλεονέκτημα έδρας και αυτό που θα ξεκαθαρίσει απόψε είναι το που θα τερματίσουν οι «ερυθρόλευκοι», άρα και ποιος αντίπαλος θα βρεθεί μπροστά τους στον δρόμο για το Βερολίνο.

Αν νικήσουν την Φενέρ θα τερματίσουν στην πέμπτη θέση και θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα. Αν χάσουν, θα τελειώσουν στην έκτη θέση και θα κοντραριστούν με την Μονακό.

Πάντως, στόχος της ομάδας του Μπαρτζώκα είναι μόνο η νίκη, καθώς όπως ξεκαθάρισε ο Έλληνας κόουτς, ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντιπάλους και παιχνίδια.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν ήξερα ότι υπάρχει παραφιλολογία. Συζητιέται το αν εμείς θα επιλέξουμε να χάσουμε ή αν θα κερδίσουμε; Διαχρονικά ο Ολυμπιακός δεν το έχει κάνει ποτέ, ούτε εγώ το έχω κάνει ποτέ. Σεβόμαστε την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Έχουμε κάνει 21 νίκες στην Euroleague. Θεωρούμε πολύ τιμητικό για την ομάδα μας, ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε στα play off και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να πάμε στο Final 4. Κατά τη δική μου αξιολόγηση είναι μεγάλη επιτυχία με βάση τις συνθήκες που είχαμε φέτος. Από εκεί και πέρα, εννοείται πως θα σεβαστούμε και την προσπάθειά μας και τον αντίπαλο, θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και τον κόσμο που έχει κάνει sold out εδώ και τόσο καιρό για να δει το παιχνίδι. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και μεγάλο ανταγωνισμό, όπως αρμόζει σε δυο ομάδες play off».