Skip to main content

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο: Ελπίζω να είναι έτοιμος στα play offs

Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς έπλεξε το εγκώμιο του Giannis, ενώ άφησε ανοιχτό το πότε θα επιστρέψει ο Έλληνας σούπερ σταρ στη δράση

Οι Μιλγουόκι Μπακς ζουν την δική τους αγωνία ενόψει της έναρξης των play offs του NBA στις 20 Απριλίου, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς.

Το σίγουρο είναι πως ο Έλληνας σούπερ σταρ γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με την μέρα, με στόχο την επιστροφή του στα play offs.

Ο προπονητής των «ελαφιών», Ντοκ Ρίβερς, άφησε ανοιχτό το πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Giannis, ενώ του έπλεξε το εγκώμιο σχετικά με την αφοσίωση και τη νοοτροπία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε πριν το ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ: «Υπάρχει ανακούφιση μετά από τη διάγνωση. Το να μην τον έχουμε στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου δεν είναι σπουδαίο, ωστόσο υπάρχει ανακούφιση. Δεν υπάρχει όμως χρονοδιάγραμμα ή κάτι τέτοιο.

Έχουμε την καλύτερη ομάδα για να δουλέψει μαζί του. Και δεν υπάρχει κάποιος που δουλεύει περισσότερο από εκείνον, το ξέρουμε αυτό. Θα επιστρέψει όταν μπορεί να επιστρέψει. Το πότε, θα το μάθουμε στην πορεία.

Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος για τα playoffs, θέλω να πω, δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος, απλώς ελπίζω ότι θα τα καταφέρει. Αμφιβάλλω αν θα ταξιδέψει μαζί μας, αν και έρχεται πολύς κόσμος στα εκτός έδρας παιχνίδια, οπότε δεν νομίζω ότι θα χαλάσει η αποθεραπεία του.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει βαθμός στη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Επίσης, μιλάμε για τον Γιάννη, δεν είναι χαρούμενος, θέλει να παίζει κάθε βράδυ, κάθε λεπτό. Σιχαίνεται να βγαίνει. Πολλοί σαν εκείνον κάνουν αυτό που αγαπούν και αυτό που τους δίνει χαρά, οπότε όταν τους το παίρνεις, τους επηρεάζει».