Skip to main content

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ακύρωσε άλλα 55 διαρκείας

Οι κάτοχοί τους προσπάθησαν να περάσουν και δεύτερο άτομο στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι στα δύο εντός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ εντοπίστηκαν συνολικά 55 περιπτώσεις, στις οποίες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προσπάθησαν να περάσουν στο γήπεδο πρόσωπα που δεν είχαν εισιτήριο.

Οι παραβάτες εντοπίστηκαν από το σύστημα ασφαλείας της OPAP Arena και τα διαρκείας τους ακυρώθηκαν για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της εφετινής περιόδου.

Όπως κατέστησε γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΚ, για όσους έχουν εντοπιστεί σε προηγούμενα παιχνίδια και τα εισιτήριά τους έχουν ήδη ακυρωθεί για το υπόλοιπο της σεζόν, σε περίπτωση που την επόμενη περίοδο εντοπιστούν ξανά να προσπαθούν να περάσουν μαζί τους άτομα χωρίς εισιτήριο, τότε θα τους στερηθεί δια παντός το δικαίωμα να αγοράζουν διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και ονομαστικά απλά εισιτήρια.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «ειλικρινά ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μη χρειαστεί να συμβεί. Η ΑΕΚ σας χρειάζεται και σας θέλει όλους κοντά της. Όμως, αυτό πρέπει να γίνεται με τις προϋποθέσεις που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για την προστασία της ομάδας και την ασφάλεια όλων μας».