Skip to main content

Basket League: Τα «είδε όλα» ο Παναθηναϊκός στην Ρόδο

Ο Κολοσσός απείλησε ως το τέλος του παιχνιδιού τους «Πράσινους» με ήττα

Ο Κολοσσός έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι στην Ρόδο, έφερε τον Παναθηναϊκό στα όριά του αλλά στο τέλος οι «Πράσινοι» κατάφεραν να «αποδράσουν» με τη νίκη (79-74), στη 2η αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Ο Γκριγκόνις με 23 πόντους και ο Λεσόρ με 15 κράτησαν όρθια την ομάδα του Αταμάν, που έκανε επιμέρους σκορ 22-12 στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατόρθωσε να νικήσει έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος είχε πρώτο σκόρερ τον Περάντες με 16 πόντους.

Oι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στο «Τριφύλλι» που δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 40-37 και ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο.

To κάρφωμα του Μπραΐκοβιτς στο 35΄ έκανε το 69-66 κι οδήγησε τον Αταμάν να καλέσει τάιμ άουτ. Με τρίποντο του Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός πέρασε με 70-69 αλλά τα λάθη των φιλοξενούμενων συνεχίστηκαν.

Ο Ναν ξανάβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό (75-74) 1:07 πριν από τη λήξη, στη συνέχεια η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση και το τέλος βρήκε νικήτρια την αθηναϊκή ομάδα.