Skip to main content

Football League: Η Καλλιθέα «φρέναρε» την Παναχαϊκή

Ο Παναιγιάλειος ήταν ο κερδισμένος της 21ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής, καθώς με γκολ του Μίλιεβιτς στο 32ο λεπτό νίκησε εκτός έδρας τον Αχαρναϊκό 1-0 και ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Η Παναχαϊκή «στραβοπάτησε» στην Καλλιθέα, γνωρίζοντας στο «Ελ Πάσο» την ήττα με 2-1 από τους «γαλάζιους». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φράγκο στο 11΄, ισοφάρισε ο Μπουντόπουλος στο 51΄ και στο 85΄ ο Αρναρέλης έδωσε τη χαριστική βολή στην ομάδα της Πάτρας.

Ταυτόχρονα, η ήττα της αχαϊκής ομάδας διατήρησε τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ στους 12 βαθμούς κι αυτό σημαίνει ότι η Ένωση είναι πλέον και τυπικά πρώτη στον όμιλο ό,τι κι αν γίνει στη συνέχεια ως το τέλος της κανονικής περιόδου, δηλαδή θα μπει στα πλέι οφ ανόδου με το μπόνους των τριών πόντων.

Τη βαθμολογική θέση του βελτίωσε και ο Ηρακλής Ψαχνών, επικρατώντας στην Εύβοια του Φωστήρα 4-2. Καταιγιστικοί στα πρώτα 50 λεπτά οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν 4-0 με τους Γουόρντεν (3΄), Ράντι (26΄, 46΄) και Πατσατζόγλου (40΄), πριν μειώσει ο Γκάτσεσα σκοράροντας δύο γκολ, στο 65ο και 77ο λεπτό.