Skip to main content

Ανέκρουσε πρύμναν η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε

Οι βαρύγδουπες εξαγγελίες περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα πήραν αναβολή για την επόμενη Γ.Σ. και κατά πάσα πιθανότητα παραπέμπονται στις καλένδες

Η απόφαση για απόσυρση της Φενέρμπαχτσε ή όχι από το τουρκικό πρωτάθλημα θα αποφασιστεί σε νέα Γενική Συνέλευση μετά το τέλος της εφετινής περιόδου.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοτς, μιλώντας στη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε απόψε παρουσία τουλάχιστον 25.000 φίλων της Φενέρ, προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League.

«Όσα ζήσαμε στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όσα έγιναν μετά τον αγώνα έγιναν οργανωμένα και προγραμματισμένα. Η αστυνομία δεν μπορούσε να παράσχει την απαραίτητη ασφάλεια σε έναν αγώνα που ήταν βέβαιο ότι θα ήταν τεταμένος», είπε μεταξύ άλλων ο Κοτς.

«Σήμερα βρισκόμαστε στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης και η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έχει λάβει πολύ καλύτερα μέτρα ασφαλείας», επισήμανε.

«Ενώ η μάχη μας για πρωτάθλημα συνεχίζεται, ας συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να τα παρατήσουμε. Ας παίξουμε τα υπόλοιπα ματς με τους νέους μας. Ας αξιολογήσουμε την κατάσταση της αποχώρησης από το πρωτάθλημα για την επόμενη σεζόν.

Ο Κοτς επιτέθηκε και στον αντιπρόεδρο της Γαλατασαράι, ενώ προβλήθηκε βίντεο με επεισόδια προηγούμενων ετών κατά τα οποία η διοίκηση της Φενέρ θεωρεί πως αδικήθηκε από την αντίπαλό της και τις αρχές, σημειώνοντας ότι το οπτικό υλικό έχει αποσταλεί σε UEFA και FIFA.