Skip to main content

Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό γράμμα του Χουάντσο στον νεότερό του εαυτό

ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME

Ο σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» γύρισε τον χρόνο πίσω και έστειλε ένα μήνυμα πίστης και υπομονής στον εαυτό του

«Κάθε φορά που κλαις θα έχει αξία, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, συνέχισε». Αυτά κι άλλα πολλά, συγκινητικά, είπε ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ στον μικρότερό του εαυτό μέσα από ένα βίντεο στην σελίδα της Euroleague.

Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις δυσκολίες, στο ταξίδι και στα όνειρα που τελικά γίνονται πραγματικότητα.

Αναλυτικά τα λόγια του Ερνανγκόμεθ:

«Είμαι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και αυτό είναι ένα γράμμα στον νεότερο εαυτό μου. Συνέχισε… Τα πας περίφημα. Θυμίσου όλες τις θυσίες που έχεις κάνει, όλες τις δυσκολίες που πέρασες… Είσαι σε καλό δρόμο. Μην σε αποκαρδιώνουν οι ήττες και οι κακές στιγμές. Απλώς, προσπάθησε να απολαύσεις το ταξίδι. Οι τραυματισμοί και οι άσχημες στιγμές θα σε κάνουν πιο δυνατό. Συνέχισε να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να έχεις υπομονή.

Θα πετύχεις τα όνειρά σου, θα έλθουν δυσκολίες όμως δεν είσαι μόνος. Η οικογένεια και οι φίλοι σου θα είναι στο πλευρό σου. Και το ταξίδι θα είναι υπέροχο! Κάθε θυσία και κάθε προσπάθεια, κάθε πισωγύρισμα, κάθε κακή ήττα και κάθε φορά που κλαις θα έχουν αξία. Πίστεψέ με! Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Συνέχισε! Τα πας υπέροχα. Είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα! Και αυτό είναι αρκετό».