Skip to main content

Μεντιλίμπαρ: Ήμασταν καλύτεροι, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο

Στην απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα (Γιώργος Αθανασιάδης) εστίασε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και υπογράμμισε ότι παρά το -8 η ομάδα του θα συνεχίσει να μάχεται για τον τίτλο.

«Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, να είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, να είχαμε σκοράρει. Είχαμε 2-3 φάσεις στο πρώτο μέρος, άλλες τόσες στο δεύτερο», είπε ο Βάσκος.

«Ο τερματοφύλακας του αντιπάλου έκανε πολλές επεμβάσεις και ήταν περισσότερο εύστοχοι. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο για τη νίκη του αλλά και τους παίκτες μας για την εμφάνισή τους».

Όσο για το τι μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι; «Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Αν αναλύσεις τα δύο ημίχρονα θα δείτε πως ήμασταν καλύτεροι. Σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Να δηλώσουμε πως δεν σταματάμε εδώ, έχουμε πολλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Ερωτηθείς για το εάν η πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League και η διαφορά από την κορυφή στο πρωτάθλημα τον κάνει να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του, ο Μεντιλίμπαρ ήταν κατηγορηματικός.

«Προς το παρόν σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης (με τον Άρη), να κερδίσουμε και μετά έχουμε ένα ακόμη ματς στην έδρα μας. Έχουμε δέκα μέρες μέχρι το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για τον τίτλο», απάντησε.