Skip to main content

Αλμέιδα: Τέτοια παιχνίδια ανεβάζουν επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο «Πελάδο» εξήγησε ότι οι αλλαγές του (Μάνταλος, Ελίασον) που έκριναν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν σχεδιασμένες βάσει στρατηγικής

Μιλώντας στην COSMOTE TV μετά το ντέρμπι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, εστίασε στη σημασία των αλλαγών του για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη.

«Πραγματικά η νίκη μού δίνει χαρά, ευτυχία για τους παίκτες, την διοίκηση, τον πρόεδρο, τον κόσμο, όσους εμπλεκόμαστε με την ομάδα. Ήταν παιχνίδι ισοδύναμο. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους παιχνίδια ανεβάζουν επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο», ήταν το πρώτο σχόλιο του «Πελάδο».

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε από δύο παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι ως αλλαγή προς το τέλος του αγώνα, με τον Αλμέιδα να εξηγεί ότι «οι αλλαγές ήταν βάσει της στρατηγικής. Αυτό που λέω στους ποδοσφαιριστές, αν το ερμηνεύσουν σωστά, θα ξέρουν ότι οι αλλαγές παίζουν σημαντικό ρόλο στο δικό μου τρόπο παιχνιδιού. Σήμερα είχα πολλούς παίκτες να κάνω αλλαγές, δεν ήξερα ποιον να βάλω τελικά, γιατί είχα και τον Σέρχιο».

Όσο για την εμφάνιση του Αθανασιάδη και την κριτική μετά το λάθος του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό; «Χθες τραυματίστηκε ο Στάνκοβιτς, ο Αθανασιάδης ήταν έτοιμος. Και ποιος δεν κάνει λάθη. Τα λάθος που έκανε στο παλαιότερο ματς, εξαλείφθηκε στο σημερινό παιχνίδι. Ο ίδιος ξέρει ότι έχει την εμπιστοσύνη μου».

Τέλος, για την συνέχεια των πλέι οφ πρόβλεψε ότι «η μάχη θα είναι μέχρι το τέλος. Είμαστε δυνατές ομάδες, ισοδύναμες και θα συνεχίσει έτσι».