Skip to main content

Ο Άρης «καθάρισε» την Λαμία σε ένα πεντάλεπτο

Σημειώνοντας τρία γκολ από το 55ο έως το 59ο λεπτό, οι «κίτρινοι» επιβλήθηκαν της ομάδας του Βόκολου με 3-1

Ο Άρης νίκησε την Λαμία με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη διαδικασία των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Πάντως, οι σημαντικές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου ανήκαν στους φιλοξενούμενους, με την προβολή του Μαρτίνεθ να καταλήγει άουτ, τον Φεράρι να προλαβαίνει την ύστατη στιγμή τον Τσιλούλη (22΄) και τον Κουέστα να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Σλίβκα (23΄).

Στο 40΄ ο Σουλεϊμάνοφ έκανε λάθος πάσα, ο Τσιλούλης πήρε την μπάλα και Μάλτσι αστόχησε αν και ολομόναχος. Αφού είδε πως δεν πήρε ό,τι υπολόγιζε με δύο φορ, ο Μάντζιος πέρασε τον Σαβέριο στη θέση του Ανσαριφάρντ και δικαιώθηκε.

Στο 55΄ ο Σουλεϊμάνοφ με απίθανο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ, στο επόμενο λεπτό ο Μάνου Γκαρθία με νέο «πύραυλο» διπλασίασε και στο 59΄ από εκτέλεση κόρνερ ο Μπράμπετς έγραψε το 3-0.

Η Λαμία μείωσε στο τελικό σκορ στο 89΄, όταν ο Τζούρασεκ απομάκρυνε την μπάλα πάνω στον Κοντονίκο και ο 19χρονος φορ σημείωσε το πρώτο γκολ της καριέρας του σε επαγγελματικό επίπεδο.