Skip to main content

Μάνατζερ Τσέριν: Περίμενα περισσότερο σεβασμό από τον Παναθηναϊκό

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Αμίρ Ρούζνιτς μίλησε για τις συζητήσεις επέκτασης του συμβολαίου του Σλοβένου μέσου με το «τριφύλλι»

Δηλώσεις κατά του Παναθηναϊκού από τον μάνατζερ του Άνταμ Τσέριν σχετικά με τις συζητήσεις επέκτασης του συμβολαίου του Σλοβένου μέσου.

Ο Αμίρ Ρούζνιτς, μιλώντας σε σλοβενικό μέσο τόνισε:

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν αρκετά τον Άνταμ, αλλά το στάτους του στο κλαμπ δεν είναι αυτό που θα θέλαμε. Είναι μεταξύ των πιο χαμηλόμισθων παικτών, παρά το γεγονός ό,τι είναι από τους πιο σημαντικούς. Μας έγινε πρόταση, αλλά δεν είναι κοντά στις προσδοκίες μας. Θα περίμενα περισσότερο σεβασμό από την ηγεσία της ομάδας. Ο συνδυασμός ομάδας και των φιλάθλων, θα έκαναν τον Άνταμ να υπογράψει συμβόλαιο ζωής με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε τους όρους που μας προσέφεραν. Είμαστε όμως έτοιμοι για νέες συζητήσεις γιατί ο Άνταμ απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα”.

Όσον αφορά τώρα το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Τσέριν, απάντησε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες τον παρακολουθούν αυτή την περίοδο. Περιμένω αρκετά μετά το Euro, αλλά πρέπει να τονίσω ξανά πως ο Άνταμ είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του έχει δώσει πολλά».