Skip to main content

ΠΑΕ ΑΕΚ: 100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή

Η επιλογή του συνθήματος που θα συνοδεύει τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εκατονταετηρίδα της Ένωσης έγινε από τους φιλάθλους της

Η επέτειος των 100 χρονών από την ίδρυση της ΑΕΚ βρήκε το σλόγκαν της, δηλαδή το σύνθημα που θα συνοδεύει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις εντός του 2024, στο πλαίσιο του Ιωβηλαίου της Ένωσης.

Το σύνθημα είναι «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή» και η επιλογή του έγινε από τους φίλους του «Δικέφαλου» μέσω ψηφοφορίας, ενώ θα κάνει «πρεμιέρα» στην γιορτή της OPAP ARENA, στις 13 Απριλίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Αυτό θα είναι το σλόγκαν της μεγάλης γιορτής στην OPAP ARENA στις 13 Απριλίου, η οποία θα αποτελέσει την έναρξη των εορτασμών που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα μέσα στο 2024.

Αυτός θα είναι ο τίτλος που θα “σημαδέψει” κάθε εκδήλωση και κάθε στιγμή και επιλέχθηκε μέσα από τις χιλιάδες προτάσεις που διατυπώθηκαν από τους ίδιους τους φίλους της ΑΕΚ!

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί όλους και όλες εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα και μας στείλατε τις ιδέες σας. Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε το Ιωβηλαίο της ΑΕΚ όπως της αξίζει!».