Skip to main content

Πληρώθηκε η εγγύηση, βγαίνει από την φυλακή ο Άλβες

Alberto Estevez/Pool via REUTERS

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 χρόνων για βιασμό και κρατούνταν από τον Ιανουάριο του 2023

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες θα βγει σύντομα από την φυλακή Brians 2 στην Βαρκελώνη, όπου κρατείται από τις 20 Ιανουαρίου 2023, αφού κατέβαλε εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ, αναφέρουν πηγές υπεράσπισης τις οποίες επικαλούνται τα ιβηρικά μέσα, μεταξύ των οποίων και η La Vanguardia.

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης επέβαλε στον πρώην δεξιό φουλ-μπακ της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν ποινή φυλάκισης 4,5 ετών για τον βιασμό μιας 23χρονης στο νυχτερινό κέντρο Sutton της Βαρκελώνης, τη νύχτα μεταξύ 30 και 31 Δεκεμβρίου 2022.

Πριν από μερικές ημέρες (20 Μαρτίου) το δικαστήριο της καταλανικής πόλης αποφάσισε την προσωρινή αποφυλάκιση του Άλβες, εν αναμονή της τελικής ποινής της δίκης του, με καταβολή εγγύησης 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Το δικαστήριο διέταξε την παράδοση των δύο διαβατηρίων του (βραζιλιάνικο, ισπανικού), την υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε εβδομάδα και του απαγόρευσε να προσεγγίσει το θύμα σε απόσταση τουλάχιστον ενός χιλιομέτρου από την κατοικία και την εργασία του.