Skip to main content

Με σούπερ Αντετοκούνμπο οι Μπακς συνέτριψαν τους Θάντερ

(Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)

Τα ''ελάφια'' νίκησαν τους πρωτοπόρους της Δύσης με 118-93, έχοντας σε σπουδαίο βράδυ τον Έλληνα σούπερ σταρ

Μετά από αρκετό καιρό οι Μιλγουόκι Μπακς παρατάχθηκαν πλήρεις και οι Οκλαχόμα Θάντερ ήταν το θύμα των ”ελαφιών” που συνέτριψαν τους πρωτοπόρους της Δύσης με 118-93.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε σε μεγάλο βράδυ και οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση. Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, έχοντας 30 πόντους με 13/18 δίποντα, μαζεύοντας και 19 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ.

«Όταν είμαστε πλήρεις το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο για όλους. Δεν χρειάζεται να εκβιάσουμε τίποτα. Όταν είμαστε όλοι παρόντες θα είμαστε απειλή για όλους. Μπορεί να μην είμαι εγώ μια μέρα καλός ή ο Λίλαρντ ή ο Μίντλετον, αλλά όταν είμαστε όλοι διαθέσιμοι και έχοντας έναν εξαιρετικό πάγκο, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα», ανέφερε ο Greek Freak αρχικά μετά το ματς και πρόσθεσε:

«Όσο δεν είμαστε υγιείς, κάποιες φορές δημιουργούμε δικαιολογίες στο μυαλό μας. Όμως τώρα είμαστε όλοι εδώ και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε υγιείς, πρέπει να μείνουμε υγιείς και σε αυτές τις 20-25 μέρες να χτίσουμε καλές συνήθειες, ώστε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα έχει πραγματικά σημασία».

Τα δωδεκάλεπτα: 25-22, 48-47, 82-64, 118-93.