Skip to main content

Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη επί της Βιλερμπάν

INTIME SPORTS / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν απόψε την γαλλική ομάδα στο ΣΕΦ και θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης τετράδας

Μετά την ήττα στη Κωνσταντινούπολη από την Αναντολού Εφές, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια και η νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (21:15, NovasportsPrime) αποτελεί μονόδρομο  για να κρατηθεί ζωντανός στην διεκδίκηση τουλάχιστον της τέταρτης θέσης που δίνει πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play off της Euroleague.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μήτρου-Λονγκ που ταλαιπωρείται από ίωση αλλά και στον εδώ και καιρό απόντα, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Έλληνας κόουτς, παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι δεν είναι διαδικαστικό, ούτε εύκολο και πως δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν η προτελευταία θέση της Βιλερμπάν στον βαθμολογικό πίνακα.

«Όποιος περιμένει ένα ματς που θα είναι εύκολο, κάνει λάθος. Η Βιλερμπάν κέρδισε την Εφές, κέρδιζε και 20 πόντους και χθες ήταν και δέκα πόντους στην τέταρτη περίοδο και στο τέλος έχασε από την Παρτιζάν, που είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς στην Euroleague. Είναι μια ομάδα που έχει αθλητικότητα, μπορεί να ανοίξει το σκορ, έχει εμπειρία στους περιφερειακούς, τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά και περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι διαδικαστικό», τόνισε μεταξύ άλλων.

naftemporiki.gr