Skip to main content

Αποφυλακίζεται προσωρινά ο Ντάνι Άλβες

Ο Βραζιλιάνος θα καταβάλλει εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ έως ότου εκδικαστεί η έφεση και θα παραδώσει τα διαβατήριά του

Τεράστια ανατροπή στο θέμα του Ντάνι Αλβες, αφού παρά την αρνητική εισήγηση της εισαγγελικής έδρας, το δικαστήριο της Βαρκελώνης αποδέχθηκε τελικώς το αίτημά του για προσωρινή και υπό όρους, αποφυλάκιση.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος διεθνής και πολύ διάσημος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να καταβάλλει εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και ταυτόχρονα να επιστρέψει το βραζιλιάνικο και ισπανικό διαβατήριό του.

«Πιστεύω στην Δικαιοσύνη. Δεν θα διαφύγω στο εξωτερικό, θα είμαι πάντα στην διάθεσή σας», διαβεβαίωσε ο Άλβες στη διάρκεια της ακρόασης.

Ο Άλβες καταδικάστηκε στις 22 Φεβρουαρίου από το καταλανικό δικαστήριο στο προαναφερόμενο διάστημα φυλάκισης και κλήθηκε να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα του, μια νεαρή γυναίκα την οποία βίασε στο τέλος Δεκεμβρίου του 2022, σε ντισκοτέκ της Βαρκελώνης.

Να σημειωθεί ότι εκτός των ενδοιασμών της για την προσωρινή αποφυλάκιση, καθώς τον θεωρεί ύποπτο φυγής, η εισαγγελία έχει ασκήσει έφεση και κατά της απόφασης των 4,5 ετών κάθειρξης που του έχει επιβληθεί από το δικαστήριο, ζητώντας ποινή 9 χρόνων.