Skip to main content

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στο Κύπελλο

REUTERS/Molly Darlington

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» του Τεν Χαγκ χρειάστηκε να κάνουν δύο ανατροπές στη διάρκεια του θεαματικότατου αγώνα

Στο τέλος ενός εντελώς… τρελού αγώνα με 53 σουτ, συμπεριλαμβανομένων 22 εύστοχων και για τις δύο ομάδες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στην παράταση τη Λίβερπουλ με 4-3 και την απέκλεισε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο χρονικά τελευταίος προημιτελικός της διοργάνωσης ήταν συγκλονιστικός, με τους γηπεδούχους «Κόκκινους Διαβόλους» να ανοίγουν το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ» με τον ΜακΤόμινεϊ στο 10ο λεπτό και τους φιλοξενούμενους να επανακάμπτουν εντυπωσιακά πριν το ημίχρονο με τα γκολ των Μακ Άλιστερ (44΄) και Σαλάχ (45΄+2).

Ο Άντονι ισοφάρισε με ένα πανέμορφο γκολ στο λυκόφως της αναμέτρησης (87΄) κι έστειλε τον αγώνα στην παράταση, όπου η Γιουνάιτεντ αιφνιδιάστηκε ξανά από το τέρμα του Έλιοτ στο 105΄ αλλά επέστρεψε ξανά με τον Ράσφορντ (112΄) και στη συνέχεια έφτασε στη δεύτερη ανατροπή με τον Ντιαλό, λίγο πριν τη λήξη και της παράτασης (120΄+1).

Μια μεγάλη επιτυχία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που εμποδίζει τον Γιούργκεν Κλοπ να ονειρεύεται ένα απίθανο «καρέ» τίτλων μετά τη στέψη στο Λιγκ Καπ κι ενώ Πρέμιερ Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Από την πλευρά τους, οι «Μανκούνιανς» συμπλήρωσαν την τετράδα της ημιτελικής φάσης αυτής της ιστορικής διοργάνωσης, στην οποία βρίσκονταν ήδη η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και η Κόβεντρι.