Skip to main content

Νίκη-ανάσα για τον Παναιτωλικό, 3-0 τις Σέρρες

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και με τους τρεις βαθμούς βγήκε, έστω οριακά, από την επικίνδυνη ζώνη

Ιδανική εκκίνηση έκανε ο Παναιτωλικός στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας, νικώντας με το επιβλητικό 3-0 τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο, με τους τρεις βαθμούς να ξαναφέρνουν την ομάδα του Γιάννη Πετράκη (οριακά) έξω από την επικίνδυνη ζώνη.

Αφού αντιπαρήλθαν το αρχικό δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, τα «Καναρίνια» άνοιξαν το σκορ στο 26΄, όταν ο Καρέλης από δεξιά βρήκε τον Χουάνπι κι εκείνος με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας εξασφαλίσει διαφορά δύο τερμάτων, καθώς στο 34΄ και ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πανσερραϊκού ο Τορεχόν έκανε το γέμισμα από αριστερά και ο Μαυρίας διπλασίασε, με την μπάλα να κοντράρει και στον Μπέργκστρεμ.

Ένα γκολ του Σέρχιο Ντίας στο 43΄ ακυρώθηκε επειδή ο Παραγουανός γλίστρησε πριν την εκτέλεση και η μπάλα βρήκε στο χέρι στήριξής του.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναιτωλικός πήγε σε πολύ προσεκτική διαχείριση καθώς δεν ήθελε να ξαναβάλει τον Πανσερραϊκό στο παιχνίδια και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά έδωσε και εύρος στη νίκη του φτάνοντας στο 3-0 με τον Λομόνακο στο 90΄+3.